tiistai 24. maaliskuuta 2015

ARMI ELÄÄ!

 Kävin Kino Iiriksellä katsomassa elokuvan armi elää!. Elokuva tuli huonoon saumaan, sillä kaikki koulustressi, työt ja muut tuntuvat kasautuvan päälle. No ehdin elokuvaan juuri ja juuri. Siellä olin jotenkin aivan ajatuksissani ja elokuvaan keskittyminen oli vaikeaa.
 No, elokuva oli hyvä. Se kertoi Armi Ratiasta joka perusti marimekon. Vaikka itse armia ei tunneta elokuva antaa tutustumiseen oivan mahdollisuuden. Elokuva oli hieman synkkä sävytteinen ja siihen sisältyi alkoholia ongelmia ja muuta raskasta. Se ei kuitenkaan leimannut elokuvaa täysin. Elokuvassa on myös haukoja kohtauksia jotka tekivät elokuvasta keveämmän. Elokuvaa sävyttivät marimekon raikkaat vaattet ja osaavat näyttelijät. Armia näyttelevä nainen suoriutui roolistaan todella hyvin, vaikka rooli oli varmasti vaikea. Moni tunteisen Armin roolille on täytynyt antautua täysin. Puolikas suoritus olisi saanut elokuvan laadun kohtisuoraan alamäkeen. Muutkin näyttelijät olivat osaavia ja suoriutuivat rooleistaan hyvin.
 Jos näin halvalla pääsee katsomaan laadukasta suomalaista taidetta, ihmettelen suuresti miksi en ole ennen käynyt. Noh nyt kävin. Ja olen tyytyväinen itseeni että tälle kokemukselle tein kellosta vähän tilaa.  Suosittelen elokuvaa lämpimästi teille kaikille ihanille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti