tiistai 24. maaliskuuta 2015

Teeveen orja

Nykyään tässä kännykkä keskeisessä maailmassa television katsominen on selvästi jäänyt vähemmälle. Silti ainakin itse seuraan televisiosta joka ma-ke iltana klo:20-20.30 Uutta päivää. Se on itseasiassa pelottavaa miten koukuttava joku ohjelma voi olla. Onko fiktiivisen elämän katsominen jotenkin lohduttavaa vai saadaanko muiden elämien katsomisesta sisältöä omaan elämään. Sen sijaan että itse eläisimme olemme valmiita tuhlaamaan useita tunteja päivästä joko sosiaaliseenmediaan tai juuri sarjojen katseluun.
 Uusi päivä on saippuasarja koka kertoo fiktiivisetä kaupungista Virtauksesta ja sillä asuvien ihmisten suhteista ja elämästä. Juoni ei ole yhtä kieroutunut kuin salattujen elämien juoni. Uudessa päivässä tapahtumat ovat enemmän aidontuntuisia ja juoni monipuolisempi. Itse en ole vielä ainakaan kyllästynyt paikalla junnaavaan tai itseään toistavaan juoneen. Tämä voi johtua siitä että sellaista "ongelmaa" ei ole. 
 Sarja perustuu nykyhetkeen joten samaistuminen on helpompaa. Myös hahmot on helposti samaistuttavia joka tekee katsomisesta mieleistä. Ohjelma on suunnattu koko perheelle, mikä kuulostaa helposti tylsältä ja pyöristetyltä. Näin ei kuitenkaan ole. 
Suosittelen sarjaa kaikille suomalaisesta draamasta pitäville.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti